Veelgestelde vragen

1. Kan ik ook een Josh armband in een andere maat bestellen?

Wij kunnen Josh armbanden in iedere maat bestellen, echter wij gaan uit van standaard dames of herenmaat. De lengte maat is de armband plat gemeten inclusief de sluiting. Een afwijkende maat wordt speciaal gemaakt en duurt op dit moment 4 weken. Op maat gemaakte armbanden mogen niet geruild of geretourneerd worden!! Wanneer u dit wilt kunt u de betreffende armband bestellen en bij opmerkingen de maat in centimeters (mag ook in halve centimeters) vermelden. Wij nemen bij afwijkende maten altijd even telefonisch contact met u op. Wij gaan over tot bestellen bij Josh als de armband betaald is.

2. Heb ik garantie op mijn Josh sierraad en hoelang?

U heeft altijd een half jaar Garantie op uw sieraad. Dit geldt ook op het uitvallen van kristallen. Kristallen zitten er op gelijmd en kunnen door stoten wel eens los laten. In het geval van Garantie mag u de armband met Garantiebewijs en een briefje met Naam, Adres en Klacht erop retour sturen . Wel voldoende frankeren!

3. Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?

Wanneer u met Ideal of Credit Card betaald kan de zending over het algemeen nog diezelfde dag op de post en heeft u meestal de dag daarop de bestelling al in huis. Bij overmaken duurt dit meestal langer omdat de bank het bedrag enige dagen vasthoudt. Wij sturen de bestelling pas op wanneer het bedrag op onze rekening staat. Als u betaald van een Rabobank rekening kan meestal de zending dezelfde dag nog op de post. Kortom met Ideal 1 a 2 dagen, met overmaken 4 a 5 dagen. Wij versturen met PostNL.

4. Kan ik ook terecht in een winkel?

Charlston.nl is een initiatief van Charlston Time Trends Design. Charlston is de oudste en grootste trendwinkel in Haarlem en gevestigd op de Grote Houtstraat 142b te Haarlem en bestaat al  20 jaar. Wij hebben de grootste collectie Josh sieraden in Nederland met over het algemeen zo’n 200 verschillende Josh armbanden voor dames en heren. U kunt hier natuurlijk ook voor garantie terecht. Ons telnr is 023-5423677 alleen op winkeltijden. Wel het garantie formulier meenemen.

5. What is your IBAN number and BIC code??

Our IBAN NR is : NL 73 RABO 0129 5844 36 Bic Code: RABONL2U Account nr: 12 95 84 436 t.a.v Charlston, te Haarlem